top of page

lÄGERVERKSAMHET

Möjligheterna är  många på Håkanstorps gård! 

Vi välkomnar barn och vuxna, skolklasser, idrottsföreningar, pensionärsgrupper, släkt och vänner. Vi kan  erbjuda plats för de allra flesta. 

För lägerskola eller idrottsverksamhet så  rekommenderar vi idrottshallen där det finns gott om plats. På gården hittar ni underbara motionsspår och aktivitetsfältet är utmärkt för lek och sport. Vid stranden kan ni bada och fiska.

Kontakta gärna oss så kan vi hjälpa till att planera ert besök efter era önskemål.

Lägerskola eller idrottsdagar

Håkanstorp är den perfekta platsen att samla en skolklass eller en idrottsförening. 

 

Ni kan anordna roliga och givande aktiviteter för alla typer av vistelser. Varva fysiska aktiviteter som till exempel löpning, fotboll, kubb, badminton med lugnare aktiviteter såsom fiske eller grillning. 

 

 

 

KICK OFF

Företag och föreningar behöver utvecklas löpande och det är angeläget att medarbetare kan samarbeta och har ett bra förhållande till varandra.

 

Hos oss kan ni ha samarbetsövningar inne- och utomhus, aktiviteter i idrottshallen, bad, löpning och mycket mer. Det finns möjlighet att stanna över dagen eller med övernattning. 

Det finns flera mötesrum på gården.

FESTLIGHETER

Ni kanske ska fira jubileumsbröllop, ha en 30-års fest, svensexa, möhippa eller en annan större eller mindre tillställning.

Hos oss finns plats för upp mot 100 gäster på loftet i ladan, långbord i Fläderbo eller på gräsmattan. Det finns möjlighet att sitta tillsammans, grilla och umgås vid lägerelden.

Vi kan ta emot 49 övernattande gäster. 

Möten i lantlig miljö 

Vi välkomnar grupper upp till 49 personer som vill mötas i gårdsmiljö över dagen eller övernatta. 


Vi har flera mötesrum men det går även att vara i ladan på dagen för att sen duka upp till middag på kvällen.
 

bottom of page